(Senior) Relatiemanager (40 uur)

Ben jij een bevlogen relatiemanager die vragen durft te stellen, om zo het beste uit jezelf en jouw klant te halen? Wegens onze groeiende klantenportefeuille binnen het MKB-segment zijn wij op zoek naar een relatiemanager. Bij Actan wordt een hoge kwaliteitsnorm nagestreefd en zijn wij dé adviespartner op financieel gebied voor onze klanten. Wij kijken verder dan alleen cijfers. Dit betekent dat wij bij Actan onszelf continu blijven uitdagen en ontwikkelen. Zo helpen wij onze ondernemers om succesvol te ondernemen. Herken jij jezelf in deze drive? Lees dan snel verder.

Als (Senior) Relatiemanager bij Actan heb je de volgende verantwoordelijkheden:

 • adviespartner voor jouw klanten en het tijdig signaleren van adviesbehoeften;
 • binnen je eigen klantenportefeuille verantwoordelijk voor de aansturing van de totale dienstverlening van ons kantoor, hierbij werk je nauw samen met de specialisten van de andere afdelingen;
 • het (laten) uitvoeren van samenstelopdrachten en medeverantwoordelijk voor het budget;
 • het acquireren van opdrachten bij bestaande klanten;
 • zelfstandig of samen met de verantwoordelijk accountant de uitgevoerde opdrachten bespreken. 

De uitdaging ga je aan bij Actan

Actan is een middelgroot full-service kantoor met circa 40 medewerkers. Wij richten ons op MKB-bedrijven in de regio Noord- en Zuid-Holland. Dit betekent een grote diversiteit aan klanten. Door onze klanten op het gebied van financiën niet alleen werk uit handen te nemen, maar juist door sparringpartner te zijn, helpen wij hen succesvol te zijn.

Als relatiemanager maak je onderdeel uit van een bevlogen team van professionals. Jouw positieve instelling, organisatievermogen, proactieve houding en klantgerichte instelling passen goed bij de omgeving van Actan. In deze afwisselende functie geniet je een hoge mate van zelfstandigheid en kun je altijd rekenen op de steun en het advies van jouw collega’s binnen Actan.

Je komt terecht in een organisatie waar een professionele, maar informele werksfeer heerst. De lijnen zijn kort en wij lopen gemakkelijk bij elkaar binnen voor vragen of hulp. Wij staan bekend om het leveren van kwaliteit en het aangaan van langetermijnrelaties met onze klanten. Dit betekent hard werken in een bevlogen team van professionals waar humor zeker niet ontbreekt, maar waar we ook kritisch durven zijn en voor elkaar klaar staan.

Je krijgt bij ons de kans om je talenten en kennis verder te ontwikkelen via diverse opleidingsprogramma’s. Naast vakinhoudelijke kennis vinden wij het belangrijk dat je jezelf ook op persoonlijk vlak blijft ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van jouw advies- en communicatievaardigheden.

De vacature biedt dan ook meer dan alleen een uitdaging:

 • een afwisselende fulltime functie binnen een groeiende en vooruitstrevende organisatie waar innovatie en ontwikkeling continu op de agenda staan;
 • heerlijke gezamenlijke lunch en aandacht voor een gezonde werk-privé balans;
 • professionele en samenwerkingsgerichte omgeving waarin wij als collega’s voor elkaar klaar staan;
 • een omgeving waar een hoge kwaliteitsnorm wordt nagestreefd waardoor je continu wordt uitgedaagd;
 • mogelijkheden om jezelf zowel op professioneel als persoonlijk vlak te ontwikkelen en jouw ambitie te verwezenlijken;
 • een collegiale werksfeer waar wij graag met elkaar diverse teamactiviteiten organiseren.

Dit breng jij voor de vacature (Senior) Relatiemanager mee:

 • afgeronde opleiding als AA accountant of je bevindt je momenteel in de eindfase van de opleiding;
 • minimaal twee jaar werkervaring binnen de MKB-accountantspraktijk als relatiemanager;
 • affiniteit met automatisering;
 • hoge mate van zelfstandigheid en de drive om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • klantgerichtheid zit in jouw DNA;
 • een positief kritische instelling en stelt het leveren van kwaliteit voorop.

Solliciteren naar de vacature (Senior) Relatiemanager?

Wanneer je belangstelling hebt voor deze vacature, stuur dan je CV en motivatie naar werkenbij@actan.nl t.a.v. Maarten van Duijn. Voor vragen kun je contact opnemen met Maarten van Duijn via telefoonnummer 020 - 653 21 00.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

Solliciteer nu!