Junior Belastingadviseur

Ben jij een gedreven fiscalist, boordevol kennis en inzet, en wil je een bijdrage leveren aan een vooruitstrevende organisatie én tegelijkertijd jezelf ontwikkelen om zo jouw ambities te verwezenlijken? Bij Actan staan wij klaar voor onze klanten en streven wij hoge kwaliteit na. Wij zijn bij Actan díe adviseur die onze klanten helpt verder te kijken. Maar dat niet alleen. Wij vinden het net zo belangrijk dat wij onszelf als professional blijven ontwikkelen en uitdagen. Dit betekent dus niet alleen betrokkenheid bij onze klanten, maar ook bij elkaar. Wij zijn geïnteresseerd in jouw dromen en ambities voor de toekomst. Dit betekent durven te ontwikkelen en durven te investeren in de potentie die wij zien. Wil jij jouw ambities met ons delen?

Als junior belastingadviseur bij Actan heb je de volgende verantwoordelijkheden:

 • Het zelfstandig opstellen van aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting;
 • Het signaleren van adviesmogelijkheden;
 • Het uitwerken van deeladviezen ter ondersteuning van de meer ervaren adviseurs;
 • Het geven van lichte/minder complexe belastingadviezen;
 • Relatiebeheer, het onderhouden van goede contacten met onze cliënten staat voorop;
 • Aanvankelijk zijn de werkzaamheden uitvoerend, maar later ook toenemend adviserend van aard.

De uitdaging ga je aan bij Actan

Actan is een middelgroot full service kantoor met ruim 50 medewerkers. Wij richten ons op MKB-bedrijven in de regio Noord- en Zuid-Holland. Dit betekent een grote diversiteit aan klanten. Door onze klanten op het gebied van financiën niet alleen werk uit handen te nemen, maar ook door sparringpartner te zijn, helpen wij hen succesvol te zijn.

Als junior belastingadviseur maak je onderdeel uit van een ambitieus team van professionals. Jouw communicatieve vaardigheden, proactieve instelling, brede interesse en leergierigheid passen goed in de omgeving van Actan.

Je komt terecht in een organisatie waar een professionele, maar informele werksfeer heerst. De lijnen zijn kort en wij lopen gemakkelijk bij elkaar binnen voor vragen of hulp. Wij staan bekend om het leveren van kwaliteit en het aangaan van lange termijnrelaties met onze klanten. Dit betekent hard werken in een bevlogen team van professionals waar humor zeker niet ontbreekt, maar waar we ook kritisch durven te zijn en voor elkaar klaar staan.

Je krijgt bij ons de kans om je talenten en kennis verder te ontwikkelen via diverse opleidingsprogramma’s om zo jouw ambitie te verwezenlijken. Naast vakinhoudelijke kennis, vinden wij het belangrijk dat je je ook op persoonlijk vlak blijft ontwikkelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van jouw advies- en communicatievaardigheden.

De vacature biedt meer dan alleen een uitdaging, namelijk:

 • Een afwisselende fulltime functie (32 of 36 uur is bespreekbaar) binnen een groeiende organisatie waar innovatie en ontwikkeling continu op de agenda staan;
 • Een gezonde werk-privébalans;
 • Een professionele en samenwerkingsgerichte omgeving waarin wij als collega’s voor elkaar klaar staan en je vragen mag stellen;
 • Een omgeving waar een hoge kwaliteitsnorm wordt nagestreefd, waardoor je continu wordt uitgedaagd;
 • Mogelijkheden om jezelf zowel op professioneel als persoonlijk vlak te ontwikkelen en jouw ambitie te verwezenlijken.

Dit breng jij voor de vacature van junior belastingadviseur mee:

 • Een universitaire studie in de richting Fiscaal Recht;
 • 0 tot 3 jaar relevante werkervaring;
 • Een klantgerichte instelling;
 • Verantwoordelijkheid kunnen dragen en de motivatie om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Een flinke dosis zelfstandigheid, maar ook een teamspeler-mentaliteit.

Solliciteren naar de vacature junior belastingadviseur bij Actan?

Wanneer je belangstelling hebt voor deze vacature, stuur dan je CV en motivatie naar werkenbij@actan.nl t.a.v. Annemiek Roodenrijs. Voor vragen kun je contact opnemen met Annemiek Roodenrijs via telefoonnummer 06 – 523 82 641 of per mail annemiek.roodenrijs@actan.nl.
banner-werken-bij-website-annemiek.png

Solliciteren

Solliciteer nu!