Senior Belastingadviseur - op onze nieuwe locatie in Alkmaar!

Ben jij een bevlogen belastingadviseur die vragen durft te stellen om zo het beste uit jezelf en jouw klant te halen? Omdat onze klantenportefeuille binnen het MKB-segment groeit, zoeken wij een belastingadviseur. Vanuit onze nieuwe vestiging in Alkmaar (waar Actan samen met haar zusterorganisatie Sophista haar intrek neemt in het Victory Building, nabij het AZ-stadion) kun jij een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de fiscale praktijk. In deze uitdagende functie werk je niet alleen samen met de directe fiscale collega’s, maar zeker ook intensief met onze collega’s van Sophista die actief zijn in de overname-praktijk. Uiteraard vorm je samen een team; zo staan we gezamenlijk klaar voor onze klanten en streven wij hoge kwaliteitsnormen na.

Wij zijn bij Actan díe adviseur die onze klanten helpt verder te kijken. Maar dat niet alleen. Wij vinden het net zo belangrijk dat wij onszelf als professional blijven ontwikkelen en uitdagen. Dit betekent dus niet alleen betrokkenheid bij onze klanten, maar ook bij elkaar. Wij zijn geïnteresseerd in jouw dromen en ambities voor de toekomst. Dit betekent durven te ontwikkelen en durven te investeren in de potentie die wij zien. Wil jij jouw ambities met ons delen?

Als belastingadviseur bij Actan heb je de volgende verantwoordelijkheden:

 • Het meebouwen aan onze adviespraktijk in Alkmaar e.o.;
 • Het adviseren van onze klanten over fiscale vraagstukken;
 • Relatiebeheer en acquisitie;
 • Samenwerking met onze overnameadviseurs;
 • Het reviewen van aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting.

De uitdaging ga je aan bij Actan

Actan is een middelgroot full-service kantoor met ruim 50 medewerkers. Wij richten ons op MKB-bedrijven in de regio Noord- en Zuid-Holland. Dit betekent een grote diversiteit aan klanten. Door onze klanten op het gebied van financiën niet alleen werk uit handen te nemen, maar ook door sparringpartner te zijn, helpen wij hen succesvol te zijn.

Als belastingadviseur maak je onderdeel uit van een ambitieus team van professionals. Jouw communicatieve vaardigheden, proactieve instelling, brede interesse en leergierigheid passen goed in de omgeving van Actan. In deze rol ben je zelfstandig werkzaam vanuit de vestiging in Alkmaar, waarbij je zeker in aanvang ook regelmatig in Hoofddorp zult zijn. Daarnaast heb je uiteraard veelvuldig contact met de collega’s in Hoofddorp.

Je komt terecht in een organisatie waar een professionele, maar informele werksfeer heerst. De lijnen zijn kort en wij lopen gemakkelijk bij elkaar binnen voor vragen of hulp. Wij staan bekend om het leveren van kwaliteit en het aangaan van lange termijnrelaties met onze klanten. Dit betekent hard werken in een bevlogen team van professionals waar humor zeker niet ontbreekt, maar waar we ook kritisch durven te zijn en voor elkaar klaar staan.

Je krijgt bij ons de kans om je talenten en kennis verder te ontwikkelen via diverse opleidingsprogramma’s om zo jouw ambitie te verwezenlijken. Naast vakinhoudelijke kennis, vinden wij het belangrijk dat je je ook op persoonlijk vlak blijft ontwikkelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van jouw advies- en communicatievaardigheden.

De vacature biedt meer dan alleen een uitdaging, namelijk:

 • Een afwisselende fulltime functie (32 of 36 uur is bespreekbaar) binnen een groeiende organisatie waar innovatie en ontwikkeling continu op de agenda staan;
 • Een gezonde werk-privébalans;
 • Een professionele en samenwerkingsgerichte omgeving waarin wij als collega’s voor elkaar klaar staan en je vragen mag stellen;
 • Een omgeving waar een hoge kwaliteitsnorm wordt nagestreefd, waardoor je continu wordt uitgedaagd;
 • Mogelijkheden om jezelf zowel op professioneel als persoonlijk vlak te ontwikkelen en jouw ambitie te verwezenlijken.

Dit breng jij voor de vacature van belastingadviseur mee:

 • Een afgeronde universitaire opleiding fiscaal recht;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als belastingadviseur;
 • Een klantgerichte instelling;
 • Verantwoordelijkheid kunnen dragen en de motivatie om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Een zelfstandige houding met een teamplayer-mentaliteit.

Solliciteren naar de vacature belastingadviseur bij Actan?

Wanneer je belangstelling hebt voor deze vacature, stuur dan je CV en motivatie naar werkenbij@actan.nl t.a.v. Annemiek Roodenrijs. Voor vragen kun je contact opnemen met Annemiek Roodenrijs via telefoonnummer 06 – 523 82 641 of per mail annemiek.roodenrijs@actan.nl.
banner-werken-bij-website-annemiek.png

Solliciteren

Solliciteer nu!