Assistent Accountant (36-40 uur)

Wil jij werken in een organisatie waarin je volop aan de slag kunt met jouw ontwikkeling en tegelijkertijd vanaf dag één een belangrijke bijdrage kunt leveren aan een groeiend accountancy kantoor? Bij Actan werken wij nauw met elkaar samen om zo niet alleen de klant optimaal te kunnen bedienen, maar ook om van elkaar te leren. Ben jij dan ook iemand die graag vragen stelt en wilt groeien in het vak van accountancy? Dan maken wij graag met jou kennis.

Als Assistent Accountant heb je de volgende verantwoordelijkheden:

 • controleren van verwerkte transacties zodat onze klanten periodiek inzicht hebben in hun financiële prestaties;
 • verzorgen van goede interne rapportages voor klanten die zelf hun administratie verzorgen;
 • samenstellen van jaarrekeningen;
 • een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van onze Actan Online modules;
 • maandelijks analyseren van de door jou opgestelde cijfers en bijzonderheden signaleren.

De uitdaging ga je aan bij Actan

Actan is een middelgroot full-service kantoor met circa 40 medewerkers. Wij richten ons op MKB-bedrijven in de regio Noord- en Zuid-Holland. Dit betekent een grote diversiteit aan klanten. Door onze klanten op het gebied van financiën niet alleen werk uit handen te nemen, maar ook door sparringpartner te zijn, helpen wij hen succesvol te zijn.

Als Assistent Accountant maak je onderdeel uit van een ambitieus team van professionals. Je komt terecht in een organisatie waar een professionele maar informele werksfeer heerst. De lijnen zijn kort en wij lopen gemakkelijk bij elkaar binnen voor vragen of hulp. Wij staan bekend om het leveren van kwaliteit en het aangaan van langetermijnrelaties met onze klanten. Dit betekent hard werken in een bevlogen team van professionals waar humor zeker niet ontbreekt, maar waar we ook kritisch durven te zijn en voor elkaar klaar staan.

Je krijgt bij ons de kans om je talenten en kennis verder te ontwikkelen via diverse opleidingsprogramma’s om zo jouw ambitie te verwezenlijken. Naast vakinhoudelijke kennis vinden wij het belangrijk dat je je ook op persoonlijk vlak blijft ontwikkelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van jouw advies- en communicatievaardigheden.

De vacature van Assistent Accountant biedt meer dan alleen een uitdaging, namelijk:

 • een afwisselende fulltime functie (32 of 36 uur is bespreekbaar) binnen een groeiende organisatie waar innovatie en ontwikkeling continu op de agenda staan;
 • een gezonde werk-privé balans;
 • professionele en samenwerkingsgerichte omgeving waarin wij als collega’s voor elkaar klaar staan en je vragen mag stellen;
 • een omgeving waar een hoge kwaliteitsnorm wordt nagestreefd waardoor je continu wordt uitgedaagd;
 • mogelijkheden om jezelf zowel op professioneel als persoonlijk vlak te ontwikkelen en jouw ambitie te verwezenlijken.

Dit breng jij voor de vacature van Assistent Accountant mee:

 • afgeronde VWO of HBO opleiding in de richting van Accountancy of BE;
 • een leergierige instelling met een brede interesse;
 • teamplayer mentaliteit en de motivatie om jezelf te ontwikkelen;
 • een proactieve instelling en goede communicatieve vaardigheden.

Solliciteren naar de vacature Assistent Accountant bij Actan?

Wanneer je belangstelling hebt voor deze vacature, stuur dan je CV en motivatie naar werkenbij@actan.nl t.a.v. Maarten van Duijn. Voor vragen kun je contact opnemen met Maarten van Duijn via telefoonnummer 020 - 653 21 00.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

Solliciteer nu!