Monique van der Stelt

Functie: Relatiebeheerder
Werkt bij Actan sinds: januari 2010

 

Mijn eigen ontwikkeling

Op de middelbare school wist ik één ding zeker: een saai vak met cijfers, dat zou het voor mij niet worden. Toen er nood was bij het bedrijf van mijn vader rolde ik er bij toeval in door de boekhouding te gaan verwerken als bijbaan. Als iemand hulp nodig heeft, dan spring ik graag bij.

Na het VWO begon ik met de voltijd HBO opleiding Personeel & Arbeid. Daar kwam ik erachter dat ik veel liever aan het werk ging. De duale opleiding HBO Accountancy werd mijn keuze. Daarin kon ik de opgedane kennis van het verwerken van de boekhouding gebruiken én uitbreiden. Alles van de opleiding kon ik direct toepassen in de praktijk. Daar hou ik van!

Nog steeds probeer ik bij alle vaktechnische informatie meteen de vertaalslag te maken naar de praktijk.

Een saai vak met cijfers is het zeker niet. Afwisselend en uitdagend. Er valt altijd wel een succes te behalen.

 

Werken bij Actan

Tijdens mijn studie dacht ik nog dat elk accountantskantoor hetzelfde was tot ik op gesprek kwam bij Actan. Direct merkte ik dat de openheid en menselijke kant goed bij mij passen. Ook de hoge mate van automatisering en ontwikkeling maakt Actan tot een prettige werkgever.

Humor en gezelligheid vind ik belangrijk. Daarnaast heb ik er geen moeite mee om hard te werken, ga ik enthousiast mee in alle nieuwe ontwikkelingen en ben ik betrokken bij de mensen om mij heen. Bij Actan hebben we een leuk team van collega’s en daar breng ik met een fulltime werkweek toch veel tijd mee door.

Voorop staat voor mij een tevreden klant. Hoe kunnen we dat met elkaar, als team Actan, bereiken voor onze klanten? Graag ben ik de verbindende factor tussen de klant en ons kantoor. Als relatiebeheerder heb ik de rol die bij me past en daarom ga ik dagelijks met plezier naar mijn werk.

Ook binnen kantoor zorg ik graag voor een goede sfeer en prettige samenwerking. Gaan we hardlopen, voetballen, tafeltennissen of borrelen; ik doe mee!

 

Persoonlijk

Ook persoonlijk ben ik niet iemand die stil kan zitten. In mijn vrije tijd stap ik tegenwoordig op de wielrenfiets, ga ik hardlopen of naar de sportschool. Het liefst samen met anderen. Tennissen doe ik ook nog met plezier, alleen de voetbalschoenen hangen al een tijdje aan de wilgen. Genoeg andere taken om toch bij de vereniging betrokken te blijven, dus draai ik nog maandelijks een kantinedienst bij de voetbal.

Verder gaat mijn vrije tijd op aan gezelligheid met vrienden, een wekelijks bezoek aan oma en vind ik mijn rust op de bank met Netflix. Een prima balans.

SECTORRAPPORT 

 

BRANCHES IN ZICHT 2019

maak kennis met

 

DE MENSEN


VAN ACTAN

Stel mij een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 20 653 21 00