Maarten Wels

Functie: Administratief Medewerker
Werkt bij Actan sinds: februari 2015

 

Mijn eigen ontwikkeling

Tijdens mijn studie Horeca Ondernemer Manager kwam ik in aanraking met de administratieve taken van een onderneming. Hierin wilde ik mij verder ontwikkelen, na het behalen van mijn diploma ben ik 5 jaar werkzaam geweest voor een bedrijf dat industriële etiketeer systemen verkocht.

Na 5 jaar heb ik besloten om mijzelf verder te ontwikkelen. Bij Actan heb ik hiervoor de kans gekregen, hier ben ik nu 3 jaar werkzaam.

 

Werken bij Actan

Mijn verantwoordelijkheden bij Actan liggen op het juist en real time verwerken van de administratie, zodat de informatie die mijn collega`s gebruiken continu up to date is.

De veranderingen in de branche volgen zich heel snel op, de tijd van dikke ordners en dozen vol administratie is echt voorbij. Wij stimuleren en adviseren onze klanten ook om hun administratie steeds meer te digitaliseren. 

Van vreemde eend tot Exact kenner. Hoe kwam dat zo?
Na 5 jaar als commercieel in- en verkoop medewerker te hebben gewerkt en daarvoor mijn opleiding aan de hotelschool met goed gevolg te hebben afgerond, kwam ik werken bij Actan adviseurs & accountants.
Voordat ik überhaupt mijn eerste werkdag begonnen was, had ik al een aantal dagen school gehad om me verder te ontwikkelen.

Nu een aantal jaar later en verschillende modules verder zit ik prima op mijn plek. Ik heb een eigen plek verdiend binnen de organisatie op het gebied van cloud software en real time verwerking. Hierdoor word ik veel meegenomen in projecten en opdrachten om een zo goed mogelijke oplossing aan te bieden aan de klant/prospect. Dit geeft veel voldoening.

Daarnaast staat het real time verwerken hoog op onze prioriteitenlijst. Zorgen dat we het niet hebben over de cijfers van een jaar geleden, maar over de cijfers van 1 week geleden. Maar nog liever over de cijfers van de toekomst. Want dat is waar het tegenwoordig om draait. Niet om het verleden,  maar om de toekomst van een bedrijf. In heldere en overzichtelijke rapportages kunnen wij dit duidelijk maken.


Persoonlijk

Elke ochtend fiets ik met veel plezier naar kantoor en in mijn vrije tijd ben ik veel rond en op de sportvelden te bekennen. Daarnaast vind ik het heerlijk om mijn vakantiedagen te gebruiken om mooie plekken op de wereld te ondekken. En toch vind ik lekker ontspannen in een restaurant en/of bioscoop ook leuk!

Hopelijk kunnen we snel kennismaken en kan ik je mee nemen in de toekomst van de accountantswereld.

SECTORRAPPORT 

 

BRANCHES IN ZICHT 2019

maak kennis met

 

DE MENSEN


VAN ACTAN

Stel mij een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 20 653 21 00