Daniël Klerk

Functie: Relatiebeheerder
Werkt bij Actan sinds: september 2011

 

De teamprestatie, daar gaat het mij om!

 

Mijn eigen ontwikkeling

Eigenlijk ben ik het vak een beetje ingerold. In de afrondingsfase van mijn VWO nam ik me voor dat ik geen voltijd studie wilde gaan volgen. Ik wilde wat gaan doen! Aan de andere kant was het zonde om niet naar de Universiteit te gaan. Duaal studeren aan Nyenrode was hiervoor de perfecte oplossing. Actan bood mij deze kans. Inmiddels zit ik in de afrondingsfase van mijn Master Accountancy en ben ik gestart met mijn Post Master. Ik hoop dat ik in 2020 de titel Registeraccountant mag voeren, maar het is veel leuker om voor klanten een goede prestatie neer te zetten.

 

Werken bij Actan

In mijn werk voel ik me vaak de spin in het web. Als Relatiebeheerder heb ik veel klant contact en begeleid ik teams in de jaarrekeningcontroles. Sinds 2017 ben ik ook het aanspreekpunt voor nieuwe klanten. Ik vind het enorm leuk om te kijken hoe we onze dienstverlening zo goed mogelijk kunnen aansluiten op de wensen van de klant. Vanuit deze rol voer ik naast controlewerkzaamheden ook advieswerkzaamheden uit of begeleid ik het opzetten van IT-oplossingen. Mijn klanten variëren dan ook van groot naar klein. Ik geloof heel sterk dat de financiële processen altijd slimmer en efficiënter kunnen. Snel schakelen en sparren met collega’s over slimme en efficiënte oplossingen geeft mij energie. Soms is het dan even hard werken, maar wanneer we het vervolgens samen voor elkaar krijgen, dan heb ik een hele goede dag gehad. De teamprestatie, daar gaat het mij om!

 

Persoonlijk

Sinds begin 2017 woon ik in het centrum van Hoofddorp. Dat is lekker dicht bij het kantoor. Ik kan hierdoor altijd even langsgaan, ook als ik bij klanten op locatie aan het werk ga. Ik ben actief binnen een Rotaract Club, waar ik ook graag een actieve functie vervul en ik fitness graag. Als ik naast het werk, de studie en de genoemde hobby’s nog wat tijd kan vinden, speel ik nog graag wat gitaar. Of (en dat gebeurt eigenlijk vaker) lig ik languit op de bank #netflix. 

SECTORRAPPORT 

 

BRANCHES IN ZICHT 2019

maak kennis met

 

DE MENSEN


VAN ACTAN

Stel mij een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 20 653 21 00