Birgitta van Antwerpen

Functie: Senior Belastingadviseur
Werkt bij Actan sinds: augustus 2013

 

Mijn eigen ontwikkeling

“Al sinds de basisschool ben ik geboeid door cijfers: rekenen was mijn favoriete vak! Later kwam daar de interesse voor rechten bij. Het is daarom niet zo vreemd dat ik voor het fiscale vak gekozen heb: de ultieme combinatie van cijfers en recht.

Mijn loopbaan ben ik gestart bij een Big-4-kantoor, een goed startpunt voor het fiscale vak. Maar al snel wist ik dat zo’n organisatie te groot voor mij is. Ik wil graag dichter bij de klant staan en meer contact hebben. Dus na een paar jaar heb ik de overstap naar een top-10-kantoor gemaakt, waar ik een hele mooie tijd heb gehad en veel geleerd heb. Maar het was me nog steeds te groot: ik had weliswaar meer contact met onze klanten, maar wilde me ook graag breder ontwikkelen om op die manier meer voor mijn klanten te kunnen betekenen.

En dat was het moment waarop Actan in beeld kwam: hier kan ik me niet alleen optimaal inzetten voor mijn klanten, maar ook mezelf op een breed terrein ontwikkelen, zowel vaktechnisch als qua vaardigheden. En dat binnen een organisatie die voor mij de ideale omvang heeft!

 

Werken bij Actan

Ons fiscale team bestaat uit zes personen; ieder met zijn/haar eigen sterke punten. Zodat we met elkaar voor onze klanten al het fiscale werk kunnen regelen: van het op tijd verzorgen van de verplichte aangiften tot het adviseren over de onderneming of privésituatie. Maar mijn werk gaat ook verder dan dat; met het managementteam richten we ons op de verdere groei en ontwikkeling van onze organisatie en met het acquistieteam richten we ons op nieuwe klanten en opdrachten. Een afwisselend takenpakket dus! Hard werken? Ja, natuurlijk, maar als we dan met elkaar in staat zijn om mooie resultaten neer te zetten, dan geeft dat een goed gevoel!

 

Persoonlijk

Laatst moest ik uit een soort memory-spel een plaatje kiezen dat bij mij paste. Het eerste plaatje waar mijn blik op viel, was een Alpen-landschap, bedekt met sneeuw. Daar word ik blij van: al jaren ga ik iedere winter richting de Alpen om te skiën; gelukkig heb ik dat virus ook over kunnen brengen op mijn gezin. Niets geeft een beter gevoel dan een hele dag actief buiten bezig te zijn en zo weer op te laden. En inmiddels hebben we ontdekt dat de bergen ook zomers veel te bieden hebben!

SECTORRAPPORT 

 

BRANCHES IN ZICHT 2019

maak kennis met

 

DE MENSEN


VAN ACTAN

Stel mij een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 20 653 21 00