Bianca van Duijker

Functie: Salarisadministrateur
Werkt bij Actan sinds: november 2008

 

Mijn eigen ontwikkeling

Ik help werkgevers graag bij het uitzoeken van vraagstukken! 

Op de basisschool en de middelbare school vond ik rekenen en wiskunde al erg leuk. De berekeningen moeten kloppen. Mijn eerste echte baan was in het verzekeringswezen en ruim 9 jaar geleden heb ik de overstap gemaakt naar de salarisadministratie. Ik had hier nog geen kennis van en ben de opleiding PDL gaan doen. Inmiddels weet ik van veel onderwerpen wat af en blijf ik op de hoogte door regelmatig naar vaktechnische sessies te gaan.

 

Werken bij Actan

We werken met vier personen op de salarisadministratie. We weten wat er speelt bij al onze klanten en dat geeft een goed teamgevoel. Naast het maken van berekeningen geef ik, op verzoek en proactief, advies over zaken die spelen en die van belang kunnen zijn voor de werkgever. Er is geen dag hetzelfde en dat maakt het werk interessant en afwisselend. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk!

 

Persoonlijk

Samen met mijn partner en onze kinderen woon ik in Hoofddorp. Ik lees graag boeken, moedig de kinderen aan bij het sporten en we spreken regelmatig af met familie en vrienden. Omdat ik drie dagen werk kan ik mijn werk en privé goed combineren. 

SECTORRAPPORT 

 

BRANCHES IN ZICHT 2019

maak kennis met

 

DE MENSEN


VAN ACTAN

Stel mij een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 20 653 21 00