Werken op de loonafdeling van Actan

Mijn naam is Irma Delfos en sinds 1 februari 2006 ben ik werkzaam bij Actan, dit betekent voor mij dat ik op 1 augustus 2018 mijn 12,5 jarig jubileum kon vieren!

De afgelopen 12,5 jaar heb ik op verschillende afdelingen gewerkt. Als eerste in de functie van senior assistent accountant, na een aantal jaren in deze functie te hebben gewerkt heb ik de overstap gemaakt naar de interne financiële administratie van Actan. Als controller heb ik daar graag gewerkt en zo het kantoor nog beter leren kennen.

Sinds medio 2016 ben ik werkzaam in mijn huidige functie: salarisadministrateur en adviseur op de loonafdeling van Actan. Weer een hele nieuwe uitdaging voor mijzelf. Om de noodzakelijke basiskennis op te doen heb ik hiervoor de opleiding PDL gevolgd en daarnaast enkele aanvullende cursussen. Voor de komende periode wil ik graag nog mijn kennis op het gebied van arbeidsrecht uitbreiden.

Op de loonafdeling werk ik met nog drie andere collega’s, samen zijn we een gemotiveerd team dat elkaar op alle fronten aanvult en ondersteunt. Een van de leukste aspecten van mijn werk vind ik het directe contact met cliënten. Ervoor zorgen de salarisverwerking van begin tot eind soepel verloopt, het geven van adviezen, een klankbord zijn in alle situaties wanneer een cliënt een beroep op ons doet.

We blijven als afdeling steeds in ontwikkeling met het gebruik van nieuwe softwarepakketten, maar ook door het aanbieden van extra ondersteunende werkzaamheden aan onze cliënten op bijvoorbeeld het gebied van HR.

Naast het zakelijk aspect is er binnen Actan ook ruimschoots aandacht voor het sociale. Ieder jaar worden er vanuit kantoor, maar ook vanuit collega’s zelf activiteiten ondernomen waaraan deelgenomen kan worden. Dit kan variëren van een personeelsfeest, kerstdiner, voetbaltoernooi en bijvoorbeeld een hardloopevent.

Daarnaast fietsten een aantal collega’s van mij in 2018 mee met de Giro di Kika in Nederland, drie dagen lang hebben zij 150 kilometer per dag gefietst met het doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het onderzoek naar kanker. Om als kantoor zijnde te helpen met de sponsoring hebben wij met zijn allen armbandjes gemaakt om te verkopen. De volledige opbrengst hiervan komt ten goede aan het goede doel. Hoe mooi is dit als je je zo samen met je collega’s kan inzetten!

 

Irma Delfos

E. irma.delfos@actan.nl 
T. +31 20 653 21 00