Terugblik personeelsuitje Brugge 2018

Op vrijdag 21 september en zaterdag 22 september vond ons jaarlijkse personeelsuitje plaats. Dit jaar was er door de organisatie gekozen om er een gezellig, bourgondisch weekend van te maken in Brugge. 

Op vrijdag 21 september en zaterdag 22 september vond ons jaarlijkse personeelsuitje plaats. Dit jaar was er door de organisatie gekozen om er een gezellig, bourgondisch weekend van te maken in Brugge. 

personeelsweekend-19.jpg  personeelsweekend-30.jpg

Nadat iedereen de laatste werkzaamheden had afgerond, de koffers waren ingeladen en alle aanwezigen waren geteld, konden we vertrekken. Als eerste maakten we een tussenstop in Willemstad, een kleine vestigingsstad in Noord-Brabant. Daar hebben we een heerlijk lunchbuffet voorgeschoteld gekregen bij Anno 1610, het oudste café van Willemstad. Nadat de reis werd voortgezet naar Brugge heeft de organisatie iedereen vermaakt met een ouderwets potje bingo. Lachen, gieren, brullen! 

 personeelsweekend-83.jpg  personeelsweekend-65.jpg

Eenmaal in Brugge aangekomen konden we inchecken bij het prachtige hotel, midden in het centrum met een mooie tuin. Voordat we naar de eerste activiteit gingen, was er nog even gelegenheid voor een drankje bij de bar. En om 17.00 uur was het dan eindelijk tijd voor de eerste activiteit: varen door het historische centrum van Brugge! Een enthousiaste gids wees ons op de bezienswaardigheden en de achterliggende geschiedenis. En aansluitend gingen we naar restaurant St. Joris voor het voorgerecht. 

Na het voorgerecht was het tijd voor een stadswandeling. Het was leuk om op deze manier de stad te verkennen! De gids heeft ons netjes afgezet bij het tweede restaurant, 't Pallieterke, voor het hoofdgerecht. En het diner werd afgesloten met een nagerecht in restaurant Verdi. 

 personeelsweekend-82.jpg  personeelsweekend-81.jpg

Dat betekende vrije tijd! Sommigen van ons gingen terug naar het hotel en een gedeelte van de groep stapte het uitgaansleven van Brugge in. Een gezellige avond!

personeelsweekend-28.jpg  personeelsweekend-56.jpg

De volgende ochtend genoten wij van een heerlijk ontbijtbuffet met diverse broodjes, mini pannenkoekjes, muffins, diverse sappen en zelfs champagne. Het kon niet op! Vandaag stond er een Vespa tour op het programma door de omgeving van Brugge. Een waar avontuur! Voor anderen was dit het moment om Brugge in te gaan. De chocoladewinkeltjes en bierwinkeltjes in om nog wat mee te nemen naar huis, genieten op het terras en kijken naar de mooie gebouwen en huizen. We sloten af met een lunch bij St. Joris, waarna we met de bus weer richting Hoofddorp vertrokken.

We hebben een super leuk, gezellig weekend gehad met ons hele team en elkaar weer beter leren kennen. We hebben veel gelachen, genoten van de Brugse speciaalbieren en andere lekkernijen en ontzettend veel mazzel gehad met het weer. Actan kan terugkijken op een mooi weekend!