Monique 10 jaar in dienst!

Wie ben je en wat doe je binnen Actan? 

Ik ben Monique en binnen Actan ben ik relatiebeheerder op de accountantsafdeling. Dat betekent dat ik het eerste aanspreekpunt ben voor de klant, maar ook voor het klantteam van collega's. Verder ben ik ook vriendin van alle lieve, leuke mensen in mijn omgeving, hou ik van sportieve uitdagingen, voetbal, films/series, uiteten en vooral gezelligheid!

Hoe heb je de achterliggende 10 jaar ervaren binnen de organisatie?

Terugkijken is wel een beetje achterhaald. In die 10 jaar is het altijd interessant geweest om bij Actan te willen blijven werken. Om de uitdaging en ontwikkeling, maar vooral om de leuke groep collega's!

Wat is je ochtendroutine voordat je achter je bureau schuift?

Een rondje door het hele kantoor om iedereen even gedag te zeggen. Vervolgens een werkplek zoeken en... koffie met het nieuws en ontbijt.

Welk levensmotto drijft jou in je werk? 

Bij alles wat ik tegenkom bij klanten vraag ik me af: vind ik dit logisch? Maar ik zorg er vooral graag voor dat de klant tevreden is met onze dienstverlening.

Nog even een persoonlijke vraag: welk nummer heb je afgelopen periode gestreamd, is jouw favoriet en wat zegt dat over jou?

Ik denk vast een après-ski hit. We zijn net terug van een paar dagen skiën met een aantal collega's, dus nog even nagenieten.