Interessante vacatures? Ja, zéker!

Ruim een jaar geleden ben ik als HR business partner gestart bij Actan adviseurs & accountants. Ik kom uit retail organisaties en was dus niet zozeer bekend in deze advies- en accountancy branche. Een mooie uitdaging in een nieuwe branche. Een branche die misschien ook een bepaald imago heeft?! Vrienden vroegen mij of ik het niet saai zou gaan vinden, accountancy, advisering….?

Niets is minder waar! De collega’s zijn allemaal gedreven, leergierig, professioneel en bereid elkaar te helpen. Geen dag is saai en zeker niet in de vaart waarin wij ontwikkelen. We denken vooruit, willen efficiëntie in werken en klanten écht werk uit handen nemen. Dus saai: nee! Daarvan wist ik mijn vrienden wel te overtuigen… Maar ik realiseer mij des te meer dat het heel lastig is om dat over de bühne te brengen. Want waarom zou je, bijvoorbeeld als ervaren belastingadviseur, bij ons solliciteren? Omdat we spreken over interessante vacatures? Tja, dat zeggen heel veel partijen…

Ik was aan het lunchen met één van mijn collega’s, Jessica Verdel. We spraken over haar werk en de klanten waarmee ze te maken heeft. Jessica werkt nu zo’n drie jaar bij ons als senior op fiscaal vlak. Zij vertelde over de relatie die ze opbouwt met klanten en ook de diversiteit en complexiteit die ze heeft in haar werk. Dat ze in de breedte van belastingadvies werkzaam is en het werk nooit saai is. Ik werd enthousiast en besefte dat we ook dát verhaal moeten vertellen!

Onze organisatie is aan het groeien. Sinds juni jl. hebben we een tweede vestiging in Alkmaar. Daar liggen nóg meer uitdagingen, maar we missen nog een Senior Belastingadviseur. Iemand die een belangrijke bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling van de fiscale praktijk daar. En ook een Junior Belastingadviseur is meer dan welkom in ons team! Saai? Nee. Interessant? Ja, zéker.

Ik kom graag in contact met diegene die de rol als ‘Senior Belastingadviseur’ op zich kan nemen. En ook de Junior Belastingadviseur voor ons team spreek ik graag!

Mocht je meer willen weten, of eens onder het genot van een kopje koffie of thee praten over jouw ambities, of wat wij te bieden hebben, neem dan contact met mij op. Want ik wil namelijk meer weten van de mens achter een LinkedIn profiel, of CV…. Dat vind ík interessant.

Annemiek Roodenrijs.jpg Annemiek Roodenrijs linkedin-logo.png
 HR Business Partner 

 E. annemiek.roodenrijs@actan.nl
 T. +31 6 52 38 26 41