Annet van Engelen 10 jaar in dienst!

Annet van Engelen.png

 

Wie ben je en hoe heb je deze jaren ervaren?

Ik ben Annet en ben het eerste aanspreekpunt voor klanten binnen Actan. In de afgelopen jaren is ons kantoor enorm gegroeid. Er zijn niet alleen veel klanten bijgekomen, maar ook veel nieuwe collega’s. We zijn voortdurend in ontwikkeling; nieuwe systemen worden in gebruik genomen, maar ook op het gebied van duurzaamheid proberen wij zeker ons steentje bij te dragen. Dit doen wij door bijvoorbeeld over te gaan naar een paperless office en zijn wij al een tijd een P.E.T. free kantoor.

Wat is jouw ochtendroutine?

Mijn dag op kantoor start ik met een kop koffie en het checken van de agenda’s om te zien wat de dag gaat brengen. Zijn er afspraken? En in welke ruimtes? Daarnaast verwerk ik de inkomende post en ga ik door de mailbox heen. Op maandagen maak ik altijd even een praatje met mijn collega’s over het weekend. Na het opstarten kan ik beginnen met de andere werkzaamheden.

Welk nummer heb je afgelopen zomer gestreamd met onze Actan JBL box?

Ik heb niet echt een specifiek nummer gestreamd. Ik hou van veel soorten muziek, net hoe mijn stemming is.